Ексклузивни производи

Слика на ДИСПО

€ 28,98

ДИСПО

Начин за употреба: Дневно носење / месечна замена

+ Додади во кошничка

ДИСПО

€ 28,98

Начин за употреба: Дневно носење / месечна замена

+ Додади во кошничка
Слика на ДИСПО БИО

€ 50,72

ДИСПО БИО

Начин за употреба: Дневно носење / месечна замена

+ Додади во кошничка

ДИСПО БИО

€ 50,72

Начин за употреба: Дневно носење / месечна замена

+ Додади во кошничка
Слика на ДИСПО КОЛОР

€ 25,76

ДИСПО КОЛОР

Без диоптер 1-2 работни денови Со диоптер по нарачка 30 работни денови

+ Додади во кошничка

ДИСПО КОЛОР

€ 25,76

Без диоптер 1-2 работни денови Со диоптер по нарачка 30 работни денови

+ Додади во кошничка
Слика на ДИСПО ПРО

€ 44,28

ДИСПО ПРО

Начин на употреба: Дневно носење / месечна замена

+ Додади во кошничка

ДИСПО ПРО

€ 44,28

Начин на употреба: Дневно носење / месечна замена

+ Додади во кошничка
Слика на ДИСПО СИЛК ТОРИК

€ 48,14

ДИСПО СИЛК ТОРИК

Dispo Silk Toric - контактни леќи за дневна еднократна употреба. 30 Леќи во 1 кутија

+ Додади во кошничка

ДИСПО СИЛК ТОРИК

€ 48,14

Dispo Silk Toric - контактни леќи за дневна еднократна употреба. 30 Леќи во 1 кутија

+ Додади во кошничка
Слика на АЛВЕРА 350МЛ

€ 11,27

АЛВЕРА 350МЛ

ALVERA 350ML, Нов се во едно раствор кој особено се препорачува за дневно чистење на конта...

+ Додади во кошничка

АЛВЕРА 350МЛ

€ 11,27

ALVERA 350ML, Нов се во едно раствор кој особено се препорачува за дневно чистење на конта...

+ Додади во кошничка
Слика на ЕНЗИМСКИ ТАБЛЕТИ

€ 8,05

ЕНЗИМСКИ ТАБЛЕТИ

AVIZOR ЕНЗИМСКИ ТАБЛЕТИ - Се користи за дополнителни и темелно отстранување на протеински ...

+ Додади во кошничка

ЕНЗИМСКИ ТАБЛЕТИ

€ 8,05

AVIZOR ЕНЗИМСКИ ТАБЛЕТИ - Се користи за дополнителни и темелно отстранување на протеински ...

+ Додади во кошничка
Слика на УНИКА СЕНЗИТИВ 350МЛ

€ 10,30

УНИКА СЕНЗИТИВ 350МЛ

AVIZOR UNICA SENSITIV 350ML - раствор специјално создаден за екстра комфорт. Комбинацијат...

+ Додади во кошничка

УНИКА СЕНЗИТИВ 350МЛ

€ 10,30

AVIZOR UNICA SENSITIV 350ML - раствор специјално создаден за екстра комфорт. Комбинацијат...

+ Додади во кошничка